Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 16 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 20:06 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 nov 2011, 23:12
Inlägg: 1460
Ort: Stockholm
Presentation: Presentation
Jag tänkte försöka anordna lite 4-spelskvällar hemma hos mig men har ingen adapter i nuläget.
Följande spel är intressanta att spela:
NHLspelen
NBAJam TE

Är det någon som vet vilka 4-playeradaptrar som fungerar till vilka spel eller är det något universialsystem?

_________________
*De spel jag söker just nu*


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 20:42 
Offline
Forumansvarig
Användarvisningsbild

Blev medlem: 08 sep 2010, 12:56
Inlägg: 2238
Ort: Hässleholm
Presentation: Vem är jag?
Feedback: Omdöme!
Tror dem fungerar till dem flesta men ej säker.. Finns väl något gäng som kräver en viss eller har ja fel för mig?


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 21:13 
Offline
WaterMelon
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 apr 2011, 16:56
Inlägg: 1012
Ort: Täby
Presentation: Zebbe
http://www.mordan.biz/sega/sega_multi_t ... mordan.pdf

_________________
zebulog.wordpress.com


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 21:18 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 nov 2011, 23:12
Inlägg: 1460
Ort: Stockholm
Presentation: Presentation
Jättebra lista! [thumbup] Tackar så mycket!
Så då är det en s.k. TeamPlayer jag behöver.

_________________
*De spel jag söker just nu*


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 21:50 
Offline
WaterMelon
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 apr 2011, 16:56
Inlägg: 1012
Ort: Täby
Presentation: Zebbe
Varsågod :): Hoppas du får trevliga spelkvällar :).

_________________
zebulog.wordpress.com


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 21:57 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 nov 2011, 23:12
Inlägg: 1460
Ort: Stockholm
Presentation: Presentation
Tack tack, men först måste man ju få tag på en, kollade på tradera och det fanns en där men det var dyrfyndet :roll:

_________________
*De spel jag söker just nu*


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 16 feb 2012, 22:50 
Offline
Moderator
Användarvisningsbild

Blev medlem: 27 okt 2011, 21:51
Inlägg: 2974
Highscore: 3
Feedback: (11)
Ja, TP köper man inte billigt i Sverige. Jag inhandlade min från steterna för 48 kr. Frakten gick visserligen på 104 kr, men är betydligt billigare än att köpa en på Tradera. Se dock till så det är version 2 du inhandlar.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 07:01 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 nov 2011, 23:12
Inlägg: 1460
Ort: Stockholm
Presentation: Presentation
Oj då, att de var så dyra, trodde de kunde slumpas bort för 10kr :?
Vad är det för skillnad på TP1 och 2?

_________________
*De spel jag söker just nu*


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 10:30 
Offline
Moderator
Användarvisningsbild

Blev medlem: 27 okt 2011, 21:51
Inlägg: 2974
Highscore: 3
Feedback: (11)
TP1:
Bild

TP2:
Bild

Det är två sladdar till TP2 samtidigt som själva texten ovanpå adaptern skiljer sig lite.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 10:45 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 nov 2011, 23:12
Inlägg: 1460
Ort: Stockholm
Presentation: Presentation
2an ena har "extra" läget och den andra inte. 2an är mer kompatibel, vad mer?

Finns det någon regionkontroll eller är det helt regionfritt?

_________________
*De spel jag söker just nu*


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 10:52 
Offline
Moderator
Användarvisningsbild

Blev medlem: 27 okt 2011, 21:51
Inlägg: 2974
Highscore: 3
Feedback: (11)
Jag tror inte det är några fler skillnader.

Den är regionsfri, eller jag antar det iaf. Det tycks bara finnas en version (Genesis) och den funkar på min svensksålda MD.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 12:52 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 31 maj 2011, 08:14
Inlägg: 1602
Ort: Norrland
Logiskt nog kan du spela 5 spelare med TP1 och bara 4 med TP2 eftersom den tar upp båda portarna.

Till 8-spelar-spel måste du ha 2 st. TP1 om jag inte har fel?

_________________
http://www.facebook.com/pages/NES-XX-SC ... 1644701875
http://www.tradera.com/finding.mvc/item ... tgnr=44273


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 12:57 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 nov 2011, 23:12
Inlägg: 1460
Ort: Stockholm
Presentation: Presentation
Ska testa att få tag på TP2 och om den inte stödjer alla spel får jag väl slå till på en EAadapter också.. Nu till det riktigt pinsamma, när jag tänker efter så tror jag att jag kan ha en boxad TP1 någonstans men jag orkar inte rota igenom alla lådor :oops:

_________________
*De spel jag söker just nu*


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 13:25 
Offline
Moderator
Användarvisningsbild

Blev medlem: 27 okt 2011, 21:51
Inlägg: 2974
Highscore: 3
Feedback: (11)
Rotmosträdet skrev:
Logiskt nog kan du spela 5 spelare med TP1 och bara 4 med TP2 eftersom den tar upp båda portarna.

Till 8-spelar-spel måste du ha 2 st. TP1 om jag inte har fel?

TP2 tar inte upp båda portarna i alla spel, så det ska gå att spela 5 spelare med TP2 också. Och tittar man i manualen så ska det gå att koppla två TP2 för att spela 8-spelar-spel.

NGF: Bara till att börja leta då ju :P


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 17 feb 2012, 14:54 
Offline
Forumansvarig
Användarvisningsbild

Blev medlem: 08 sep 2010, 12:56
Inlägg: 2238
Ort: Hässleholm
Presentation: Vem är jag?
Feedback: Omdöme!
Jag har köpt min på tradera nångång i början när jag börja köpa på mig tror jag.. Gav inte mkt för den iaf så den slank bara med annars hade jag nog inte haft en än idag^^

har dock en med en sladd.. och röd knapp, lite mer md2 stil :)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: 4-spelares adapter?
InläggPostat: 23 feb 2012, 13:15 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 25 aug 2011, 12:04
Inlägg: 425
Jag är på kort humör idag.
Instruktioner tilll en multiplayer (som maniaC sa "röd knapp, lite mer md2 stil" fast denna med två sladdar!)

Vill man läsa så ta hem bilden, öppna i en bildvisare och zooma in.


Bilagor:
4player.JPG
4player.JPG [ 492.34 KiB | Visad 7427 gånger ]
Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 16 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010